ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΤΡΟΠΟΣ-ΧΡΟΝΟΣ-ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το www.dimitriadiswatches.gr εξυπηρετεί πελάτες απ' όλη την Ελλάδα και από συγκεκριμένες χώρες του εξωτερικού!

Οι αποστολές των προϊόντων είναι εντελώς δωρεάν με αγορές άνω των 40€, ενώ για αγορές μικρότερης αξίας, η χρέωση είναι 4€ (για αποστολή εντός Ελλάδος). Για αποστολές εκτός Ελλάδας ισχύουν οι παρακάτω ζώνες και έξοδα αποστολής:
  • Ζώνη 1: ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΒΕΛΓΙΟ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ -> 39,28€
  • Ζώνη 2: ΑΥΣΤΡΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ -> 40,40€
  • Ζώνη 3: ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ -> 47,78€
  • Ζώνη 4: ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΛΕΤΟΝΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΜΑΛΤΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ -> 47,84€
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται άμεσα σε 1-2 μέρες. Αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές ή εκτός Ελλάδας μπορεί να καθυστερήσουν 1-5 μέρες επιπλέον. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες,απεργίες κτλ.),θα επικοινωνήσουμε μαζί σας,προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.
  • Σε περίπτωση μη παραλαβής του προϊόντος, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε,επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8019803 ή μέσω e-mail στο info@dimitriadiswatches.gr.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής τους.

Τα λουράκια δεν επιστρέφονται

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

  • σας έχει αποσταλλεί διαφορετικό προιόν από αυτό που παραγγείλατε
  • το προιόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής
  • δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ,δεν έχει αλλοιωθεί το λουράκι ή δεν έχει γίνει οποιαδήποτε είδους τροποποίηση
  • επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προιόντος όπως το κουτί,η εγγύηση,το καρτελάκι,τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς καθώς όλα τα παραπάνω αποτελλούν μέρος του προιόντος
  • μας αποστείλλετε τα προιόντα μέσω ταχυμεταφορών

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.Σας ενημερώνουμε ότι η επιχειρησή μας δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προιόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των προιόντων μπορείτε να προβείτε σε επιλογή κάποιου άλλου.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@dimitriadiswatches.gr. Η δυνατότητα αυτή σας δίνεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.Μετά από αυτό το χρονικό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.