ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

ΤΡΟΠΟΣ-ΧΡΟΝΟΣ-ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ εξυπηρετεί πελάτες απ'όλη την Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη!

Οι αποστολές των προϊόντων είναι εντελώς δωρεάν για αγορές άνω των 50€, ενώ για αγορές μικρότερης αξίας, η χρέωση είναι 4€ (για αποστολή εντός Ελλάδος).

Οι αποστολές πραγματοποιούνται είτε μέσω εταιρείας courier ή με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται άμεσα σε 1-2 μέρες. Αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να καθυστερήσουν 1-5 μέρες επιπλέον.

 • Κάθε αποστολή συνοδεύεται από αριθμό εντοπισμού (tracking number) που σας αποστέλλουμε στο email σας.

ΕΥΡΩΠΗ

 1. Για αποστολές εξωτερικού με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, κόστος 19€, τα έξοδα αποστολής είναι τα εξής:
 • ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ,ΒΕΛΓΙΟ,ΓΑΛΛΙΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ,ΚΥΠΡΟΣ,ΟΛΛΑΝΙΑ 39,28€
 • ΑΥΣΤΡΙΑ,ΔΑΝΙΑ,ΙΡΛΑΝΔΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ,ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ,ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ,ΣΟΥΗΔΙΑ,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 40,40€
 • ΣΛΟΒΑΚΙΑ,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,ΚΡΟΑΤΙΑ,ΤΣΕΧΙΑ,ΠΟΛΩΝΙΑ,ΟΥΓΓΑΡΙΑ 47,78€
 • ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΛΕΤΟΝΙΑ,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,ΜΑΛΤΑ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ΕΣΘΟΝΙΑ 47,84€
     2. Για αποστολές του εξωτερικού με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή paypal, τα έξοδα αποστολής είναι 10€
Οι παραγγελίες στο εξωτερικό αποστέλλονται σε 7-15 μέρες. 
Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.),θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε,επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8019803 ή στο info@dimitriadiswatches.gr. 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, επιβαρυνόμενοι μόνο τα έξοδα αποστολής.

 • Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε είτε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας είτε ως πιστωτικό ποσό διάρκειας έξι μηνών (6).

Τα λουράκια κάθε είδους δεν επιστρέφονται

Οι επιστροφές ωρολογίων γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

 • σας έχει αποσταλεί διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε.
 • το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής του.
 • δεν έχουν αφαιρεθεί ή αλλοιωθεί όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως η συσκευασία, το κουτί, η εγγύηση, το καρτελάκι, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος του προϊόντος
 • μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω ταχυμεταφορών επιβαρυνόμενοι τα έξοδα αποστολής.

Παρακαλούμε φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρησή μας δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής του. 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μια παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@dimitriadiswatches.gr. Η δυνατότητα αυτή σας δίνεται μέχρι τη στιγμή που θα σας  ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά από αυτό το χρονικό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.