ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΤΡΟΠΟΣ-ΧΡΟΝΟΣ-ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το www.dimitriadiswatches.gr εξυπηρετεί πελάτες απ' όλη την Ελλάδα!

Για τις αποστολές,η μεταφορά γίνεται με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier Γενική Ταχυδρομική και είναι εντελώς δωρεάν με αγορές άνω των 40€, ενώ για αγορές μικρότερης αξίας, η χρέωση είναι 4€ (για αποστολή εντός Ελλάδος). Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται άμεσα σε 1-2 μέρες. Αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να καθυστερήσουν 1-3 μέρες επιπλέον.Για αποστολές στην Κύπρο η χρέωση είναι 17€, για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης 20€ και για όλες τις υπόλοιπες χώρες εκτός Ευρωπαικής Ένωσης,Αμερική,Καναδά και Τουρκία 30€. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες,απεργίες κτλ.),θα επικοινωνήσουμε μαζί σας,προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκληρωσή της.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε,επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8019803 ή μέσω e-mail στο info@dimitriadiswatches.gr.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής τους.

Τα λουράκια δεν επιστρέφονται

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

  • σας έχει αποσταλλεί διαφορετικό προιόν από αυτό που παραγγείλατε
  • το προιόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής
  • δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ,δεν έχει αλλοιωθεί το λουράκι ή δεν έχει γίνει οποιαδήποτε είδους τροποποίηση
  • επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προιόντος όπως το κουτί,η εγγύηση,το καρτελάκι,τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς καθώς όλα τα παραπάνω αποτελλούν μέρος του προιόντος
  • μας αποστείλλετε τα προιόντα μέσω ταχυμεταφορών

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.Σας ενημερώνουμε ότι η επιχειρησή μας δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προιόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των προιόντων μπορείτε να προβείτε σε επιλογή κάποιου άλλου.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@dimitriadiswatches.gr. Η δυνατότητα αυτή σας δίνεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.Μετά από αυτό το χρονικό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.