ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

ΤΡΟΠΟΣ-ΧΡΟΝΟΣ-ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ εξυπηρετεί πελάτες απ'όλη την Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη!

Οι αποστολές των προϊόντων είναι για αγορές άνω των 50€ είναι εντελώς δωρεάν.

Για αγορές μικρότερης αξίας, η χρέωση είναι 4€ (για αποστολή εντός Ελλάδος).

Οι αποστολές πραγματοποιούνται είτε μέσω εταιρείας courier ή με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται άμεσα σε 1-2 μέρες. Αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να καθυστερήσουν 1-5 μέρες επιπλέον.

 • Κάθε αποστολή συνοδεύεται από αριθμό εντοπισμού (tracking number) που σας αποστέλλουμε στο email σας.

ΚΥΠΡΟΣ 

Τα έξοδα αποστολής προς την Κύπρο είναι 14€ ,ενώ το κόστος για την υπηρεσία αντικαταβολής, αν επιλεχθεί είναι 3€.

ΕΥΡΩΠΗ

Υπάρχουν δύο τρόποι αποστολής, αναλόγως την χώρα:

 • Για Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Γαλλία, Πολωνία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σλοβακία, Τσεχία, Αυστρία, Σλοβενία, Κροατία:
  • Αποστολή με courier (48€): Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, PayPal ή αντικαταβολή. Η αντικαταβολή κοστίζει επιπλέον 19€.
  • Αποστολή με ταχυδρομείο (15€): Υποστηρίζονται μόνο η πιστωτική κάρτα και το PayPal.
 • Για τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες:
  • Αποστολή με ταχυδρομείο (15€): Υποστηρίζονται μόνο η πιστωτική κάρτα και το PayPal.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.),θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε,επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8019803 ή στο info@dimitriadiswatches.gr. 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, επιβαρυνόμενοι μόνο τα έξοδα αποστολής.

 • Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε είτε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας είτε ως πιστωτικό ποσό διάρκειας έξι μηνών (6).

Τα λουράκια κάθε είδους δεν επιστρέφονται

Οι επιστροφές ωρολογίων γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

 • σας έχει αποσταλεί διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε.
 • το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής του.
 • δεν έχουν αφαιρεθεί ή αλλοιωθεί όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως η συσκευασία, το κουτί, η εγγύηση, το καρτελάκι, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος του προϊόντος
 • μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω ταχυμεταφορών επιβαρυνόμενοι τα έξοδα αποστολής.

Παρακαλούμε φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρησή μας δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής του. 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μια παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@dimitriadiswatches.gr. Η δυνατότητα αυτή σας δίνεται μέχρι τη στιγμή που θα σας  ενημερώσουμε πώς η παραγγελία σας, βρίσκετε σε εξέλιξη. Μετά από αυτό το χρονικό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.