ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ON-LINE SHOP www.dimitriadiswatches.gr

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η ιστοσελίδα www.dimitriadiswatches.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησής μας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Για την ολοκλήρωση της αγοράς σας είναι απαραίτητη προυπόθεση η γνωστοποίηση από πλευράς σας των προσωπικών σας στοιχείων.Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία ληξεώς της.Η επιχείρηση DIMITRIADIS δηλώνει ρητώς πως δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει,δημοσιοποιεί,πωλεί,εκμισθώνει ή ανταλλάσσει με τρίτους τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε,εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (π.χ.δικαστήριο κτλ.).Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. 24% αναλόγως της κατηγορίας του είδους.Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας ενώ το dimitriadiswatches.gr επιφυλλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ

Το www.dimitriadiswatches.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προυποθέσεις συναλλαγών.Η επιχείρηση DIMITRIADIS αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω τηλεφωνικά ή e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Ευθύνη www.dimitriadiswatches.gr: To κατάστημα φέρει ευθύνη για τυχόν κάποιο ελαττωματικό προιόν.Όλα τα προϊόντα βέβαια παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα.Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.dimitriadiswatches.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προυποθέσεις συναλλαγών.Η επιχείρηση DIMITRIADIS αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Ευρωπαϊκό Δίκαιο: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχει τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (Online Dispute Resolution-ODR) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία θα επιτρέπει τόσο σε καταναλωτές όσο και σε εμπόρους να επιλύουν ηλεκτρονικά τις διαφορές τους.Η ΗΕΔ συνδέεται απευθείας με τους αρμόδιους φορείς Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ) οι οποίοι αναλαμβάνουν την διεκπεραίωση των καταγγελιών.Στη χώρα μας οι αρμόδιοι φορείς είναι Α) η Ανεξάρτητη Αρχή "Συνήγορος του Καταναλωτή" και Β) ο Μεσολαβητής Τραπεζικών-Επενδυτικών Υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε το https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/event=main.home.show

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΤΡΟΠΟΣ-ΧΡΟΝΟΣ-ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το www.dimitriadiswatches.gr εξυπηρετεί πελάτες απ' όλη την Ελλάδα!

Οι αποστολές των προϊόντων είναι εντελώς δωρεάν με αγορές άνω των 40€, ενώ για αγορές μικρότερης αξίας, η χρέωση είναι 4€ (για αποστολή εντός Ελλάδος). Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται άμεσα σε 1-2 μέρες. Αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να καθυστερήσουν 1-3 μέρες επιπλέον.Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες,απεργίες κτλ.),θα επικοινωνήσουμε μαζί σας,προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκληρωσή της.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε,επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8019803 ή μέσω e-mail στο info@dimitriadiswatches.gr.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής τους.

Τα λουράκια δεν επιστρέφονται

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

  • σας έχει αποσταλλεί διαφορετικό προιόν από αυτό που παραγγείλατε
  • το προιόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής
  • δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ,δεν έχει αλλοιωθεί το λουράκι ή δεν έχει γίνει οποιαδήποτε είδους τροποποίηση
  • επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προιόντος όπως το κουτί,η εγγύηση,το καρτελάκι,τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς καθώς όλα τα παραπάνω αποτελλούν μέρος του προιόντος
  • μας αποστείλλετε τα προιόντα μέσω ταχυμεταφορών

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.Σας ενημερώνουμε ότι η επιχειρησή μας δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προιόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των προιόντων μπορείτε να προβείτε σε επιλογή κάποιου άλλου.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@dimitriadiswatches.gr. Η δυνατότητα αυτή σας δίνεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.Μετά από αυτό το χρονικό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας,το www.dimitriadiswatches.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: πληρωμή με αντικαταβολή μετρητοίς με την παράδοση της παραγγελίας σας,μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική.

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 40Ε

ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ: το www.dimitriadiswatches.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας,όπως το πρωτόκολλο 3DSECURE που αποτελεί τη βάση μιας σειράς υπηρεσιών,προστατεύοντας έτσι τα συναλλασσόμενα μέρη.