ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ON-LINE SHOP www.dimitriadiswatches.gr

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η ιστοσελίδα www.dimitriadiswatches.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησής μας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Για την ολοκλήρωση της αγοράς σας είναι απαραίτητη προυπόθεση η γνωστοποίηση από πλευράς σας των προσωπικών σας στοιχείων.Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία ληξεώς της.Η επιχείρηση DIMITRIADIS δηλώνει ρητώς πως δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει,δημοσιοποιεί,πωλεί,εκμισθώνει ή ανταλλάσσει με τρίτους τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε,εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (π.χ.δικαστήριο κτλ.).Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. 24% αναλόγως της κατηγορίας του είδους.Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας ενώ το dimitriadiswatches.gr επιφυλλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ

Το www.dimitriadiswatches.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προυποθέσεις συναλλαγών.Η επιχείρηση DIMITRIADIS αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω τηλεφωνικά ή e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Ευθύνη www.dimitriadiswatches.gr: To κατάστημα φέρει ευθύνη για τυχόν κάποιο ελαττωματικό προιόν.Όλα τα προϊόντα βέβαια παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα.Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.dimitriadiswatches.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προυποθέσεις συναλλαγών.Η επιχείρηση DIMITRIADIS αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Ευρωπαϊκό Δίκαιο: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχει τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (Online Dispute Resolution-ODR) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία θα επιτρέπει τόσο σε καταναλωτές όσο και σε εμπόρους να επιλύουν ηλεκτρονικά τις διαφορές τους.Η ΗΕΔ συνδέεται απευθείας με τους αρμόδιους φορείς Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ) οι οποίοι αναλαμβάνουν την διεκπεραίωση των καταγγελιών.Στη χώρα μας οι αρμόδιοι φορείς είναι Α) η Ανεξάρτητη Αρχή "Συνήγορος του Καταναλωτή" και Β) ο Μεσολαβητής Τραπεζικών-Επενδυτικών Υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε το https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/event=main.home.show