ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας,το www.dimitriadiswatches.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: πληρωμή με αντικαταβολή μετρητοίς με την παράδοση της παραγγελίας σας,μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή για αποστολές στην Ελλάδα είναι 2€, ενώ για οποιαδήποτε άλλη χώρα, επιβάλλεται μια επιπλέον χρέωση 19€.

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 50€.

ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ: το www.dimitriadiswatches.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας,όπως το πρωτόκολλο 3DSECURE που αποτελεί τη βάση μιας σειράς υπηρεσιών,προστατεύοντας έτσι τα συναλλασσόμενα μέρη.

Verified by VisaMasterCard SecureCode

ΜΕ ΤΟΝ PAYPAL ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ: Εάν έχετε ένα λογαριασμό PayPal, μπορείτε να πληρώσετε με υπόλοιπο του λογαριασμού σας, με το τραπεζικό σας λογαριασμό ή με τη πιστωτική/χρεωστική κάρτα σας.

PayPal

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό πληρωμής στον παρακάτω λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς:

IBAN : GR77 0172 0720 0050 7202 0049 528

Δικαιούχος : Δημητριάδης Κωνσταντίνος

BIC/SWIFT: PIRBGRAA

Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στα σχόλια της κατάθεσης για την πιο γρήγορη εξυπηρέτησή σας.